reede, 14. veebruar 2014

Vead on parandatud

Me parandasime Kevin Kärp  Roland-Carlis Vares ja  Marcus Heinla kõik vead ära. Nüüd peaks kõik valmis olema. Ma parandasin ristsõnad, miljonimängud, sõnarägastikud. Need polnud üldse rasked. 

2 kommentaari:

  1. MÕNED TÄHELEPANEKUD! PARANDA VEAD!
    1. Postituses 30.jaanuaril tekstis ma asemel me, Marcus Heinla ja Roland-Carlis Vares. Lisa juurde, mis valmistas rõõmu ja mida me õppisite. Postituses peab olema vähemalt 5- 10 lauset.
    2. Ostituses miljonimängud, lisada juurde ka õpiku autor, nimi ja aasta, mille põhjal miljonimängud on koostatud. Parandada õpiku pealkiri ja aasta.
    3. Miljonimängu tööjuhendis paranda vead, korrektsed eestikeelsed laused. Juhendiks võib olla (On koostatud miljonimäng. Õpiku I Love English Student’s book 3, unit 1-5 sõnade põhjal. Vastused on miljonimängus, kas eestikeelsed või inglise keelsed vastavalt antud tööjuhendile. Lisada tööjuhendisse, klikkates üleval paremal oleval nupul, avaneb miljonimäng täisekraanil, on mugavam lahendada.)
    4. Sõnarägastiku postitustes parandada õigekirjavead. Lause algab suure algustähega, sõnade kokku ja lahkukirjutamine. Lisada juurde, et vihjena on antud sõnade eestikeelsed tähendused.

    VastaKustuta
  2. Loe läbi ja paranda vead!
    1. Esimene miljonimängu juhend tuleb üle vaadata. Samas mängus osad küsimused on kirjutatud inglise keeles ja osad eesti keeles. Küsimused esitage inglise keeles ja vaata et õigekiri oleks õigesti kirjutatud. Sõnad peavad olema võetud 1- 5 peatükkidest, aga teil esineb täitsa võõraid sõnu, mis ei ole sealt.
    2. Teise miljonimängus pärandada sõna tšempion väikse tähega. Parandage küsimused.
    3. Kolmanda miljonimängu juhend tuleb parandada. Sõna „ Nimi“ võtke ära. Küsimused esitage inglise keeles.
    4. Esimeses sõnarägastiku juhend tuleb korrigeerida, kus on punkt ja suur algustäht.
    Mis on stickimees? Parandage.
    Sõna loll asendage rumal.
    Sõna surm asendage muu sõnaga.
    Sõna reis on väikse tähega.
    Vaadake kogu ristsõna sõnad üle. Väga raske on leida neid sõnu.
    5. Teises sõnaderägastikus on sõna Austraalia väikse tähega, parandage.
    Vaadake selles ristsõnad sõnad üle, nende õigekiri, sest väga raske neid üles leida. Kas on ikka õigesti kirjutatud?

    VastaKustuta